Merilna tehnika

Danska merilna oprema MJK je načrtovana in izdelana izključno na podlagi potreb komunalnih dejavnosti, vodovodov in čistilnih naprav. Robustnost in trajnost sta pomembni za zanesljivo obratovanje opreme tam, kjer je občutljivost ljudi na izpade največja. Tehnološka
naprednost in bogata osnovna oprema merilnikov olajšujeta delo inženirjem, ki gradijo sisteme nadzora.

Kvalitetna meritev je predpogoj za dobro vodenje procesov in nadzor nad njimi. Natančnost in dolgoročna stabilnost meritve, kvaliteta pretvorbe, enostavnost mehanske in električne vgradnje, uporabniška prijaznost povezave na krmilnik in nadzorni sistem so samo nekatere od pomembnih lastnosti.

PARTNER: MJK

V Sloveniji pri meritvah nivoja v komunalnih dejavnostih prevladuje hidrostatični princip meritve. Ponujamo vam vrhunsko rešitev MJK Expert v različnih izvedbah za različne namene.

Pri meritvah pretoka se je povsem uveljavil magnetno induktivni princip meritve. Njegove prednosti – trajnost, robustnost, natančnost, majhne potrebe po vzdrževanju in druge, so prepričale uporabnike. MJK vam ponuja Magflux, merilnik pretoka, ki ima številne prednosti pred konkurenco.

Vam plovna stikala povzročajo glavobole? Preizkusite MJK 7030!

VEČ O

PETROS, izvedbeni inženiring d.o.o., Podvin 13, 3310 Žalec, TRR: 03116-1000525119 pri SKB d.d., Družba je registrirana
naokrožnem sodišču v Celju pod vložno št. 2009/13664, Matična številka: 3551288000, Davčna številka: SI97561860